A woom biciklimen a villanyak túl laza. Mit tehetek?

Semmi sem olyan fontos számunkra, mint gyermeked biztonsága.

Sajnos észrevettük, hogy néhány kerékpár esetében, amelyek bizonyos gyártási szériákból származnak, a villanyak meg tud lazulni. Ez azonban eddig csak pár elszigetelt esetben fordult elő. Ez a probléma csak a woom 4-es, 5-ös és 6-os modelleket érinti állítható magasságú Vario kormányszárral (lásd ábra), amelyek 2018 szeptemberétől vannak forgalomban.

Az érintett modellek az ORIGINAL terméksorozat részei, az új woom OFF mountain bike-ok nem érintettek.

Hogy ez a probléma ne fordulhasson elő, minden érintett vásárlónk kapni fog egy csavart anyával, amelyet könnyű felszerelni a kerékpárra (lásd útmutató).

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy ez a lépés csupán elővigyázatossági óvintézkedés, amellyel teljesen ki szeretnénk zárni a villanyak meglazulásának rizikóját. Kérjük, szánj pár percet a csavar és anya felszerelésére, mielőtt gyermeked újra használja a biciklit.

Ha webshopunkban vásároltad kerékpárodat, mi automatikusan kipostázzuk neked a csavart és anyát. Minden más vásárlónk átveheti a szükséges csavart és anyát a hozzá legközelebbi woom kereskedőnél és fel is szereltetheti azokat helyben a kerékpárra. Ha már felszereltél egy eredeti woom sárvédőt a kerékpár első kerekére, nincs szükség további intézkedésre- a sárvédőt tartó csavar ugyanazt a feladatot tölti be, mint a csavar, amelyet kipostázunk neked. 

Amennyiben kérdésed van, kérjük, lépj kapcsolatba vevőszolgálatunkkal e-mailben a info@woombikes.hu címen vagy telefonon a +36 20 747 4723 szám alatt. Boldogan segítünk neked.

Ehelyett természetesen kapcsolatba is léphetsz a hozzád legközelebbi woom kereskedővel. Minden kereskedőnk tisztában van a problémával és boldogan fog segíteni neked.