Hogyan válasszak megfelelő méretű kerékpárt online?

Hogyan válasszak megfelelő méretű kerékpárt online?

A Kerékpárok és menüpontban találod a „Találd meg a megfelelő kerékpárt” megnevezésű méretkeresőnket. Ha megadsz minden szükséges adatot gyermekedre vonatkozóan, akkor megjelenik az általunk ajánlott kerékpár, amellyel gyermeked biztonságosan közlekedhet, és amellyel öröme telik majd a biciklizésben. Kerékpárkeresőnk talán első pillantásra egyszerűnek tűnik, mögötte azonban gondosan kifejlesztett méretrendszer rejtőzik , amely valamennyi woom bicikli alapját képezi, és amelyet számos, gyermeki anatómiára vonatkozó statisztikai adat segítségével alakítottunk ki. Kerékpárkeresőnk ezért valóban a legjobb eszköz ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő woom biciklit gyermekednek.

Alapjában véve csupán csak két tényező igazán meghatározó: gyermeked mérete és hogy hogyan tud kerékpározni. Pontosan ezt a két tényezőt veszi figyelembe Kerékpárkeresőnk.

A "Milyen méret a megfelelő?" című cikkünket is elolvashatod, amely mindent elmond, amit a gyermeked számára megfelelő kerékpárméret kiválasztásáról tudnod kell. Ha kétségeid vannak, javasoljuk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a legjobb döntést meghozni a megfelelő kerékpár kiválasztásakor.